Complexul de apartamente “Vasile Lupu” – Apartamente noi direct de la dezvoltator!

apartament-iasi

Complexul “Vasile Lupu” este format din doua blocuri, având un numar total de 100 apartamente, din care majoritatea au fost contractate,și o parcare alăturată pe trei nivele, însumând 100 locuri de parcare. Fiecare bloc este alcătuit din demisol, parter, mezanin, patru etaje și mansarda.

 

Apartamentele standard au aproximativ urmatoarele suprafete: 85 mp, 80 mp, 70 mp – pentru duplexuri si 52 mp, 50 mp, 47mp, 44 mp, 41 mp, 37mp – pentru apartamentele cu una, doua si trei camere. Există 9 tipuri de apartamente, astfel incat fiecare dintre dumneavoastra sa gaseasca aici apartamentul dorit.

 

Locul perfect pentru familiile cu copii

Locuri de joacă sigure

Apartament de vanzare in IasiComplexul de apartamente este perfect integrat în cartierul plin de verdeață. Copiii se pot juca liniștiți în tot cartierul, în locuri de joacă special amenajate, pe spațiile verzi.

Traficul auto este foarte redus, toată zona fiind foarte plăcuta pentru joacă. Foarte plăcută pentru locuit.

Exact lângă școală

Apartament in Iasi
Copilul dumneavoastră nu trebuie să traverseze orașul pentru a ajunge la școală. Acum școala este extrem de aproape și dispare pericolul la care se expune în trafic, printre mașini sau la traversarea bulevardelor.

Complexul Vasile Lupu este exact lângă Școala nr. 4, una dintre cele mai bune școli din Iași.

La doi pași de grădiniță

Apartamente Tatarasi de vanzareÎncă un argument important îl constituie poziționarea complexului de apartamente exact lângă Grădinița nr. 23, grădiniță foarte apreciată și dotată corespunzător. Este mult mai confortabil și pentru dumneavoastră și pentru copil doar să coborâți din bloc pentru a ajunge la grădiniță.

Foarte importante sunt și beneficiile pe care la ai la Gradinița Atelier.

Apartamente noi aproape de tot ce contează

Poziționare perfectă

Dă click pe harta de mai sus. Totul e aproape: grădinița, școala, stații de tramvai și maxi-taxi, magazine. Totul e accesibil,  fără să aveți vacarmul bulevardului, fără scârțâitul tramvaiului, fără claxoane de mașini.

Zona este verde, cu arbori, spații verzi și este în mijlocul orașului, cu tot confortul lui.

Vezi localizarea completă și datele de contact

Transport și magazine aproape

Imobiliare Iasi - apartamente in TatarasiPână la stațiile de tramvai  și maxi-taxi sunt 3 minute de mers liniștit pe jos. Zona este foarte sigură, așa că pot merge și  copiii fără nici o grijă. Aveți magazine alimentare, aprozare și supermarket non-stop  tot foarte aproape.

De curând, la cinci minute de apartamentele “Vasile Lupu” s-a deschis un nou supermarket Lidl.  

Parcare arhisuficientă

Imobiliare Iasi - locuri de parcare dedicate pentru apartamentele noi din ansamblul Vasile LupuȘtim cât de importantă este parcarea și cât timp se poate irosi cu căutarea unui loc în care mașina dumneavoastră să fie în siguranță. La Complexul rezidențial “Vasile Lupu” vă puteți bucura de  locuri de parcare acoperite.

Nu trebuie să mai dați ture de bloc și să perdeți timpul. Parcarea va fi amenajată special pentru locuitorii celor 100 de apartamente.

Blocuri moderne, atent construite la standarde europene

Anunturi imobiliare Iasi- Structura cadre, clientul avand posibilitatea sa-si compartimenteze apartamentul dupa nevoile sale ;
- Compartimentari caramida ;
- Tencuiala (MP75);
- Termosistem HENKEL de 10 cm;
- Lift Schindler;
- Balcoane inchise cu timplarie PVC , 7 camere (VEKA);
- Scara interioara – trepte si contratrepte Maratzi import Italia , balustrade fier forjat;
- Invelitoare bloc – panouri sandwisch cu spuma poliuretanica – 100 mm;
- Apometrele apartamentelor , contoarele de gaz si energie electrica vor fi situate pe casa scarii ;

Alegeți unul din cele 9 tipuri de apartamente cu 2 și 3 camere!